Ondernemer van het jaar

mede mogelijk gemaakt door:

Stichting Oirschot Verbindt

In 2011 werd de aftrap genomen voor de verkiezing ondernemer van het jaar nieuwe stijl voor de gemeente Oirschot onder auspici├źn van de nieuw opgezette Stichting Oirschot Verbindt.

Doelstelling van deze stichting is om het ondernemerschap in Oirschot steviger op de kaart te zetten, meer te profileren. Immers de gemeente Oirschot staat bekend als groene gemeente maar veel minder als een ondernemende gemeente. Wij hebben het streven om deze twee kernwaarden te verbinden door het verbinden van ondernemers uit alle geledingen van de gemeente.

Verbinden was dan ook wederom het centrale thema tijdens de geslaagde feestavond van de 2e editie afgelopen November. Goed te zien dat er ondernemers uit de diverse sectoren en deelgemeenten aanwezig waren. We hebben elkaar nodig. De veranderende maatschappij waarin we meer en meer naar een netwerkcultuur gaan en waar innovaties ontstaan uit nieuwe samenwerkingsverbanden, versterkt de motivatie voor Stichting Oirschot Verbindt om verder te gaan met onze activiteiten.

Vorig jaar zijn we gestart met het uitreiken van de CO2 prijs als onderdeel van duurzaam ondernemen. Een thema wat alleen maar actueler is geworden. Nog los van de noodzaak is duurzaam ondernemen nodig om de gunst van de klant te blijven behouden. Daarom zetten we ook dit onderdeel door. Die ondernemer die zijn CO2 footprint, relatief gezien, het verst terugdringt komt in aanmerking voor de CO2 prijs.

Middels diverse communicatiekanalen verwachten we veel inspirerende nominaties voor de ondernemer van het jaar in de categorie├źn Detailhandel en MKB/HID waarbij de uiteindelijke titel wordt toegekend op de feestavond. Een avond waar ondernemers elkaar zullen vinden.

Christian van Asten
Voorzitter

 

U kunt hier kandidaten aanmelden.