Ondernemer van het jaar

mede mogelijk gemaakt door:

Nieuws

In dit nieuwsarchief kunt u nieuwsberichten die eerder verschenen zijn nog eens nalezen.

Grandioze ontknoping ondernemer van het jaar

Titelhouders van Toen : J.Smits & Znn

In willekeurige volgorde passeren titelhouders van toen deze rubriek. In 2003, bij de eerste editie van de ondernemersprijs was dat bouwbedrijf J. Smits & Znn. “We waren al ontzettend verrast toe... Lees meer »

Fijne feestdagen

Oirschot Verbindt blaast verkiezing nieuw leven in

Niet zo lang geleden liet Ondernemers Vereniging Oirschot onderzoek doen onder alle ondernemersverenigingen in de gemeente naar de haalbaarheid van een nieuwe verkiezing Ondernemer van het Jaar. Naar aanle... Lees meer »

Wedemeijer Marks notarissen sub-sponsor

Notariskantoor Wedemeijer Marks is sub-sponsor van de Verkiezing Ondernemer van het Jaar. Ze leggen uit waarom. “Wedemeijer Marks notarissen is een op en top Oirschots notariskantoor. Zowel de beide... Lees meer »

Titelhouders van Toen : De Ster

In 2004 werd Denise Stoof ondernemer van het jaar met haar onderneming De Ster Kaas & Culinair. “De waardering van mijn klanten en erkenning voor mijn werk is me het meeste bijgebleven”, ve... Lees meer »

Rabobank hoofdsponsor

Rabobank Het Groene Woud Zuid is de hoofdsponsor van de ‘Verkiezing Ondernemer van het Jaar’ gemeente Oirschot 2011 en daarmee de aanjager om een traditie die in de vergetelheid dreigde te rake... Lees meer »

Ben jij de nieuwe ondernemer van het jaar?

Met het lanceren van deze website van Stichting Oirschot Verbindt kan de verkiezingsstrijd losbarsten. Wie wordt de ondernemer van het jaar 2011 in de categorie Detailhandel en de categorie MKB, Handel, In... Lees meer »

Oirschot Verbindt zoekt sponsoren

De Stichting Oirschot Verbindt wil een waardig en waardevol evenement organiseren voor ondernemers in Oirschot. Dat brengt natuurlijk kosten met zich mee. Kosten die met name gekoppeld zijn aan de communic... Lees meer »

Workshop 'Haal meer uit LinkedIn'

Steeds meer professionals onderhouden een profiel op LinkedIn. Ze plaatsen er hun CV en verzamelen links naar profielen van collega’s, klanten, samenwerkingspartners en leveranciers. Vaak blijft het ... Lees meer »

Pagina 9 van 10