Ondernemer van het jaar

mede mogelijk gemaakt door:

Nieuws

In dit nieuwsarchief kunt u nieuwsberichten die eerder verschenen zijn nog eens nalezen.

Grandioze ontknoping ondernemer van het jaar

Laatste kans om je te nomineren

De sluitingsdatum voor de kandidaatstelling Ondernemer van het Jaar komt in zicht. Wellicht is de verkiezing even van het netvlies verdwenen of had u het gevoel dat er nog voldoende tijd was om in te schri... Lees meer »

Fijne feestdagen

Rabobankteams succesvol bij Alpe d’HuZes

Rabobank Het Groene Woud Zuid heeft succesvol deelgenomen aan Alpe d’HuZes. Vier teams bestaande uit totaal 32 personen zijn erin geslaagd om de Alpe d’Huez op 9 juni v... Lees meer »

Wordt nu ‘Vriend van Stichting Oirschot Verbindt’

De Stichting Oirschot Verbindt heeft zich de afgelopen maanden flink op de kaart gezet. Een nieuwe stichting die als doel heeft Oirschotse ondernemers uit alle geledingen met elkaar te verbinden. Als eerst... Lees meer »

Oirschotse Ondernemer Carlijn van Deursen adviseert 2e Kamer

Bescheidenheid siert de Oirschotse ondernemer. Toch mogen we best trots zijn op bijzondere bijdrages die zij leveren op landelijk nivo of wellicht ver daarbuiten. In deze rubriek gaan we in op deze  b... Lees meer »

Titelhouders van Toen : De Dames

Al weer de laatste titelhouder van toen. In 2005 ging de ondernemersprijs naar “De Dames ijssalon & chocolaterie”. Ondernemers Jacqueline van de Westelaken  en Janny Aalberts doen hun ... Lees meer »

Gemeente Oirschot stimuleert Verkiezing

Piet Machielsen, bestuurslid van Stichting Oirschot Verbindt en wethouder met economische zaken in de portefeuille onderstreept het belang van een goede relatie tussen gemeente en lokale ondernemers ; &ldq... Lees meer »

De tussenstand van de aanmeldingen

Afgelopen maand heeft de lancering van de website van Oirschot Verbindt en de aandacht in lokale media al geresulteerd in een tiental aanmeldingen van kandidaten die in aanmerking kunnen komen voor de tite... Lees meer »

Workshop “Twitter voor de Zaak”

‘Auto gewassen’ of ‘Ovenschotel was geslaagd!’ Twitter heeft het imago van een online ontmoetingsplaats voor gezellige kletspraat. Steeds meer ondernemers ontdekken dat Twitter daar... Lees meer »

Pagina 8 van 10