Ondernemer van het jaar

mede mogelijk gemaakt door:

Nieuws

In dit nieuwsarchief kunt u nieuwsberichten die eerder verschenen zijn nog eens nalezen.

Grandioze ontknoping ondernemer van het jaar

Studio Schoot 'acts global'

Tik bij Google “ Hans van de Schoot New York “ in en je krijgt verschillende hits over de realisatie van het project dat hij deed in New York. Op sites als www.design.nl staat hij tussen de top... Lees meer »

Fijne feestdagen

Kaartverkoop voor feestavond succesvol gestart

In de vorige nieuwsbrief werd melding gemaakt van de start van de kaartverkoop voor de verkiezingsavond op 18 November. Een complete avond vol vermaak, heerlijk eten en drinken, mogelijkheden tot netwerken... Lees meer »

De voorzitter van de jury

De Oirschotse ondernemer laat zich niet eenvoudig met één woord beschrijven. Sommigen richten zich met mooie en unieke artikelen op het toerisme of het winkelend publiek. Anderen fabriceren h... Lees meer »

En wie zijn de genomineerden?

Nu de vakanties voorbij zijn is het hoog tijd U bij te praten over de stand van zaken met betrekking tot de verkiezing Ondernemer van het Jaar. 15 Juli sloot de inschrijftermijn om kandidaten te nomineren.... Lees meer »

Studenten aan de slag

De genomineerde kandidaten die de strijd aangaan voor de titel ondernemer van het jaar worden onderworpen aan een intensief traject. Er zijn vragenlijsten ingevuld waarin de onderneming verder wordt uitgep... Lees meer »

Thessa Koenders in de Volkskrant

Deze rubriek beschrijft bijzondere bijdragen van Oirschotse ondernemers op landelijk of zelfs internationaal nivo. Ondanks onze Brabantse nuchterheid mogen we best trots zijn op wat we vanuit lokaal ondern... Lees meer »

Vrijwilligers gevraagd

De missie van Stichting Oirschot Verbindt is ervoor te zorgen dat ondernemers elkaar weten te vinden, te verbinden en daarmee het ondernemersklimaat in Oirschot te versterken. In de organisatie van de Verk... Lees meer »

De jury van de verkiezing Ondernemer van het Jaar

Belangrijk onderdeel van het verkiezingstraject is het beoordelen van de genomineerde kandidaten die in aanmerking kunnen komen voor de titel Ondernemer van het Jaar. Uniforme rapportages zullen begin Sept... Lees meer »

Pagina 7 van 10