Ondernemer van het jaar

mede mogelijk gemaakt door:

Nieuws

In dit nieuwsarchief kunt u nieuwsberichten die eerder verschenen zijn nog eens nalezen.

Grandioze ontknoping ondernemer van het jaar

Sjors Compen, winnaar van de aanmoedigingsprijs

Sjors Compen, beter bekend als Sjors de Schoenmaker, gaat het voor de wind. Tijdens de verkiezingsavond nog verblijd met de aanmoedigingsprijs heeft inmiddels zijn 2e winkel geopend. Ook Sjors kijkt met ee... Lees meer »

Fijne feestdagen

Vrijwilligers gevraagd

De missie van Stichting Oirschot Verbindt is ervoor te zorgen dat ondernemers elkaar weten te vinden, te verbinden en daarmee het ondernemersklimaat in Oirschot te versterken. In de organisatie van de Verk... Lees meer »

Fotos Verkiezing Ondernemer van het Jaar online

Op 18 November vond de ontknoping plaats van de Verkiezing Ondernemer van het Jaar. Geniet nog even na met het bekijken van de fotos van deze avond. Met dank aan Eric van Laarhoven Fotografie en Dualler. h... Lees meer »

Grandioze ontknoping verkiezing ondernemer van het jaar

Na een lange periode van nomineren, vragenlijsten invullen, analyses, interviews, jurybijeenkomsten en voorbereidingen was de ontknoping eindelijk daar. De gasten werden letterlijk met tromgeroffel binne... Lees meer »

De jury heeft haar oordeel geveld!

Op 14 September kwam de voltallige jury van deze verkiezing bij elkaar. Allen kopstukken uit het bedrijfsleven met een sterke binding met de gemeente Oirschot. Dikke ordners met lijvige rapporten waren ter... Lees meer »

Genomineerden Handel, Industrie en Dienstverlening

Ivo, Kim en Wouter stellen hun ondernemingen aan u voor:   Ivo Mijland Ortho Consult is een bedrijf dat landelijk werkt met leraren, leerlingen, directeuren en ouders. Wij verzorgen trainingen en op... Lees meer »

Genomineerden Detailhandel

Denise en Roel stellen hun ondernemingen aan u voor;   Denise Stoof De Ster kaas & culinair is een specialiteitenwinkel in Oirschot. Men verkoopt er de beste kazen, wijnen, noten, vleesware... Lees meer »

Een extra aanmoedigingsprijs

Naast de titel ondernemer van het jaar (per categorie) zal ook een aanmoedigingsprijs worden uitgereikt aan die kandidaat genomineerde die net de top-3 niet heeft gehaald maar waarvan de jury vindt dat hij... Lees meer »

Pagina 6 van 10