Ondernemer van het jaar

mede mogelijk gemaakt door:

Nieuws

In dit nieuwsarchief kunt u nieuwsberichten die eerder verschenen zijn nog eens nalezen.

Grandioze ontknoping ondernemer van het jaar

Bestuursleden Stichting Oirschot Verbindt stellen zich aan u voor

Wie zijn de bestuursleden van Stichting Oirschot Verbindt en wat drijft ze. Deze keer stelt Jeroen Quinten zich voor: Mijn naam is Jeroen Quinten. Ik ben 38 jaar oud en woonachtig in Oirschot. Na 6 jaar ... Lees meer »

Fijne feestdagen

Netwerkbijeenkomst voor ondernemers op 20 september

Op donderdag 20 september vindt in ’t Zand (Bestseweg 52, Oirschot) een netwerkbijeenkomst plaats voor alle ondernemers uit Oirschot, Spoordonk en de Beerzen. De avond begint om 19.30 uur en de toega... Lees meer »

Verkiezingstraject draait weer op volle toeren

Na de eerste publicaties in regionale bladen en informatie via social media zoals linkedIn en Twitter druppelen de aanmeldingen binnen voor de verkiezing ondernemer van het jaar.  Evenals vorig jaar w... Lees meer »

Ondernemer van het jaar wordt je niet zomaar

Als een ondernemer kandidaat wordt gesteld voor de titel ondernemer van het jaar, volgt een uitgebreid traject waarbij de ondernemer flink aan de tand gevoeld wordt over de ondernemer en de onderneming. En... Lees meer »

Bestuursleden Stichting Oirschot Verbindt stellen zich aan u voor

Wie zijn de bestuursleden achter Stichting Oirschot Verbindt en wat drijft ze. Als eerste stelt Femke van Spijk, secretaris, zich voor.  Mijn naam is Femke van Spijk. Ik ben 40 jaar oud en woonachtig... Lees meer »

Verkiezing ondernemer van het jaar 2012 gaat weer van start

Na een grandioze eerste editie nieuwe stijl van de verkiezing ondernemer van het jaar maakt Stichting Oirschot Verbindt zich nu op voor de volgende editie en kunt u weer kandidaten aanmelden die in aanmerk... Lees meer »

Wouter Coenradie blikt terug

Een half jaartje nadat Wouter werd verkozen tot ondernemer van het jaar in de categorie Handel Industrie en Dienstverlening blikt hij nog even terug op het traject. ‘Ik werd door een derde voorgedrag... Lees meer »

Roel van de Ven, een half jaar ondernemer van het jaar

Ook Roel van de Ven van Gasterij de Beurs kijkt nog even terug op de verkiezing ondernemer van het jaar 2011. ‘Het was een mooi en professioneel opgezet programma. Nadat ik door mijn ouders was genom... Lees meer »

Pagina 5 van 10