Ondernemer van het jaar

mede mogelijk gemaakt door:

Nieuws

In dit nieuwsarchief kunt u nieuwsberichten die eerder verschenen zijn nog eens nalezen.

Grandioze ontknoping ondernemer van het jaar

Stichting Roefeldag Oirschot bedankt ondernemers

Als tegenprestatie voor het leveren van vrijwilligers voor het opbouwen en afbouwen van de feestlocatie ten behoeve van de verkiezing ondernemer van het jaar, kreeg de organisatie van Stichting Roefeldag O... Lees meer »

Fijne feestdagen

Geoffrey de Kleijn, nieuw bestuurslid

Mijn naam is Geoffrey de Kleijn, 40 jaar, samenwonend in Best en vader van 3 kinderen. In januari 2006 heb ik vanuit De Meeuw, waar ik sinds 1998 werkzaam was als Marketing & Communicatie Manager, de o... Lees meer »

Feestavond verkiezing ondernemer van het jaar UITVERKOCHT

De voorbereidingen voor de feestavond zijn weer in volle gang. Maureen Vullings van Turnkey Business Events neemt ook dit jaar hierin weer het voortouw samen met Arno Smits Party Catering, Nico de Graaf va... Lees meer »

De jury heeft de top-3 per categorie bepaald!

Op 10 Oktober zat de voltallige jury van de verkiezing ondernemer van het jaar bij elkaar om uit de in totaal 18 kandidaten, de top 3 per categorie te bepalen. Onder het voorzitterschap van burgemeester R... Lees meer »

Lilian Damen, nieuw bestuurslid Oirschot Verbindt

Lilian Damen is op maandag 1 oktober 2012 gestart als nieuwe directievoorzitter bij Rabobank Het Groene Woud Zuid. Zij zet zich graag in om het ondernemerschap in Oirschot steviger op de kaart te zetten. M... Lees meer »

Loonsancties voor zieke werknemer

Marcia Geerts van Advocatenkantoor Geerts zal met regelmaat interessante juridische aspecten van het ondernemerschap belichten. Ditmaal de re-integratieplicht die werkgevers hebben ten aanzien van de zieke... Lees meer »

De kandidaten voor de titel zijn bekend!

De sluitingsdatum voor het aanleveren van kandidaten ondernemer van het jaar is gepasseerd! De oogst is op z’n minst verrassend te noemen.  Maar liefst 29 potentiële kandidaten werden aange... Lees meer »

Social media en de arbeidsovereenkomst

Marcia Geerts van Advocatenkantoor Geerts zal met regelmaat interessante juridische aspecten van het ondernemerschap belichten. Hierbij het eerste onderwerp. Een aantal uitspraken van rechters illustreert... Lees meer »

Pagina 4 van 10