Ondernemer van het jaar

mede mogelijk gemaakt door:

Nieuws

In dit nieuwsarchief kunt u nieuwsberichten die eerder verschenen zijn nog eens nalezen.

Grandioze ontknoping ondernemer van het jaar

Loonsanctie zieke werknemer!

Wanneer een werknemer ziek is brengt dat voor de werkgever een hoop verplichtingen met zich mee. De werkgever is verplicht er alles aan te doen om te zorgen dat de werknemer spoedig en goed kan reïnte... Lees meer »

Fijne feestdagen

3e editie Ondernemer van het Jaar van start

Na een geweldige tweede editie nieuwe stijl van de verkiezing Ondernemer van het Jaar maakt stichting Oirschot Verbindt zich op voor de volgende editie. U kunt dus weer kandidaten aanmelden die volgens u i... Lees meer »

Ton Bressers : "Laat je nomineren"

De ontlading was groot toen Ton Bressers van de Beerse Bakker voor een volle Enck hoorde dat hij in zijn categorie Detailhandel winnaar was geworden. “We hebben ’s avonds en in het weekend flin... Lees meer »

Brainport: kansen voor ondernemend Oirschot

Stichting Oirschot Verbindt organiseerde op maandag 15 April een bijeenkomst in het gemeentehuis voor Oirschotse ondernemersverenigingen om hen kennis te laten maken met de ontwikkelingen rondom Brainport.... Lees meer »

Concurrentiebeding: geen overbodige luxe!

Onrechtmatige concurrentie tussen ondernemers is niet toegestaan. Wat nu als uw voormalig werknemer met u gaat concurreren door bijvoorbeeld uw klantenbestand te gebruiken?  Dit is te voorkomen door ... Lees meer »

Verrassende ontknoping Verkiezing Ondernemer van het jaar 2012

Op 22 November vond de ontknoping plaats van de Verkiezing Ondernemer van het Jaar in een uitverkochte Enck. Na het welkomstdrankje werd het publiek naar de theaterzaal gedirigeerd waar na een korte openin... Lees meer »

Hoe word je ondernemer van het jaar

Ondanks alle uitingen in de media ontving de organisatie toch nog veel vragen over het proces hoe je nu werkelijk verloopt om gekozen te worden tot ondernemer van het jaar. Gemeente Oirschot telt ruim 1000... Lees meer »

Word nu “Vriend van”

Dit jaar was de tweede editie van de verkiezing ondernemer van het jaar 2012 volledig uitverkocht.Wilt u als ondernemer komend jaar verzekerd zijn van toegangskaarten voor dit mooie evenement, dan kunt u &... Lees meer »

Pagina 3 van 10