Ondernemer van het jaar

mede mogelijk gemaakt door:

Nieuws

In dit nieuwsarchief kunt u nieuwsberichten die eerder verschenen zijn nog eens nalezen.

Grandioze ontknoping ondernemer van het jaar

De kandidaten voor de titel zijn bekend

Tot 1 augustus konden kandidaten genomineerd worden om in aanmerking te komen voor de titel. Na de nominatie werden deze ondernemers benaderd met de vraag of zij interesse hadden om het traject te doorlope... Lees meer »

Fijne feestdagen

Jop Adriaans interviewt de genomineerden

Even voorstellen…  Mijn naam is Jop Adriaans uit Middelbeers. Ik ben vanaf augustus met Frans Verouden en Marcia Geerts gaan samenwerken om de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2013 in goede... Lees meer »

Creatief met leegstand seminar

Dutch Design Week, Nieuwe Emmasingel 36, Eindhoven Leegstand, een actueel probleem, ook in Oirschot. Hoe voorkom je het? En hoe los je het op? Hoe transformeer je leegstaande panden naar een succesvol pro... Lees meer »

Nieuwe richtlijnen omtrent koop op afstand

Met ingang van december 2013 wordt een Europese Richtlijn geïmplementeerd in de Nederlandse wet, althans de Europese Unie heeft de lidstaten opgedragen deze richtlijn uiterlijk op dat moment te implem... Lees meer »

Kandidaten Ondernemer van het Jaar druppelen binnen

Het proces van aanmelden van kandidaten voor Ondernemer van het Jaar 2013 draait op volle toeren. Uit verschillende bedrijfssectoren en dorpskernen van Oirschot komen namen van potentiële titelhouders... Lees meer »

Peter van Agt aan het woord

Tien jaar terug kreeg Peter van Agt de Aanmoedingsprijs voor Agrarisch Ondernemer van het Jaar, een landelijke prijs. Met de titel Ondernemer van het Jaar 2012 in Oirschot is de cirkel rond en kun je stell... Lees meer »

Aanmoedingsprijs voor VIP TREE

Geert van Iersel van VIP TREE won in 2012 de Aanmoedigingsprijs van de Oirschot Verbindt. De jury was onder de indruk van zijn innovaties, maar ook van zijn visie op een duurzame toekomst, de uitvoering va... Lees meer »

Vakantie; een bron van inspiratie

De vakantieperiode is begonnen. De favoriete tijd van veel werknemers, maar waarschijnlijk niet van alle ondernemers. Loopt mijn bedrijf wel goed door tijdens mijn vakantie? Mis ik geen zakelijke kansen al... Lees meer »

Pagina 2 van 10