Ondernemer van het jaar

mede mogelijk gemaakt door:

Nieuws

In dit nieuwsarchief kunt u nieuwsberichten die eerder verschenen zijn nog eens nalezen.

Grandioze ontknoping ondernemer van het jaar

Grandioze ontknoping ondernemer van het jaar

Het bestuur van Stichting Oirschot Verbindt kijkt met een zeer goed gevoel terug naar de afgelopen verkiezing van de ondernemer van het jaar. Alom positieve reacties werden ontvangen. In een spannende... Lees meer »

Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

Het bestuur van Stichting Oirschot Verbindt wenst u allen hele fijne feestdagen en een gezond, succesvol, ondernemend 2013 toe! Christian van Asten, Lilian Damen, Geoffrey de Kleijn, Piet Machielsen, ... Lees meer »

Grandioze ontknoping ondernemer van het jaar

Fotoalbum Ondernemer van het jaar

Onder de kerstboom kunt u nog even nagenieten van de feestelijke ontknoping van de verkiezing Ondernemer van het Jaar. Onder de kop "fotoalbum" staat een mooie compilatie van de avond gemaakt door fotograa... Lees meer »

Fijne feestdagen

Vormgevers van de feestavond (3) : CreCs

Merken zijn als mensen. Ze willen allemaal gezien worden, herkend worden, waardering krijgen, ertoe doen. Ze willen op een krachtige, opvallende manier duidelijk maken welke waarden ze vertegenwoordigen, ... Lees meer »

Ontknoping verkiezingstrijd nadert met rasse schreden

Begin Oktober zat de jury van de verkiezing ondernemer van het jaar bijeen om de top3 per categorie te bepalen. Enkele weken daarvoor hadden zij de lijvige rapporten per kandidaat ontvangen om te beoordele... Lees meer »

Vormgevers van de feestavond (1) : Studio Schoot

Studio Schoot al 33 jaar Creatieve Ruimtelijke Communicatie. Geschiedenis Hans van de Schoot startte in 1980 als creatief ondernemer. Hij werkte daarvoor een aantal jaren in de Randstad bij grootwinkelbe... Lees meer »

Vormgevers van de feestavond (2) : van Mil & van Mil

Van Mil & van Mil :  Vanzelfsprekend… laten wij uw merk spreken U hebt maar één kans voor een eerste indruk. En dan is het belangrijk om meteen goed voor de dag te komen en u... Lees meer »

POW(D)ER: een Oirschots netwerk voor ondernemende vrouwen

Eind mei vorig jaar gaven 32 dames op Moorland 4 in Oirschot de aftrap van een nieuw clubje voor dames met een eigen bedrijf of met een drukke, verantwoordelijke baan. Ondernemende dames, die in de gemeent... Lees meer »

Ontslag op staande voet!

Wanneer mag dat nu eigenlijk? Niet snel. Dat is de conclusie die uit de jurisprudentie wel getrokken kan worden.Nagenoeg alle rechters zijn van mening dat een werknemer toch eerst een keer gewaarschuwd moe... Lees meer »

Kaartverkoop verkiezingsavond gaat van start

De feestavond waarop bekend wordt wie zich Ondernemer van het Jaar 2013 mogen noemen, is op donderdagavond 21 november in de Enck te Oirschot vanaf 19.30 uur. Deze supergezellige en verrassende avond mag u... Lees meer »

Pagina 1 van 10