Ondernemer van het jaar

mede mogelijk gemaakt door:

Ontknoping verkiezingstrijd nadert met rasse schreden

Begin Oktober zat de jury van de verkiezing ondernemer van het jaar bijeen om de top3 per categorie te bepalen. Enkele weken daarvoor hadden zij de lijvige rapporten per kandidaat ontvangen om te beoordelen samengesteld door student bedrijfskunde Jop Adriaans.

De jury keek met name naar hoe bewust met alle facetten van het ondernemerschap wordt omgegaan en onderscheidend vermogen. Na veel wikken en wegen werd de volgende keuze gemaakt. Voor de detailhandel zijn dat : Jeanine Timisela-Smulders van ’t Weverke, Paula van Houtum van oa De 4 Mennekes en Quinta Aben van Huidinstituut Q’Unique. In de categorie Handel, Industrie en Dienstverlening zijn dat : Frank Liebregts van FL-groep, Jan Smits van Bouwbedrijf Smits & Zonen en Maureen Vullings van Turnkey Business Events.  Meer achtergrond over de ondernemers en hun onderneming vind je op http://www.oirschotverbindt.nl/nominaties

Inmiddels heeft een delegatie van de jury al deze kandidaten bezocht en maakt men zich op om de definitieve nummer 1, 2 en 3 te bepalen. Het juryoordeel telt voor 50% mee. De overige 50% wordt bepaald door het publiek aanwezig op de feestavond. Wat in ieder geval al duidelijk is, is dat een vrouwelijke ondernemer met de titel aan de haal gaat in de categorie detailhandel.

Ook de CO2 prijsvraag gaat gestaag vooruit. Inmiddels hebben een 14-tal kandidaten zich aangemeld en zijn er inmiddels een handvol in de fase van het definitief besluiten om in duurzame producten te investeren.

De voorbereidingen voor de feestavond zijn inmiddels in volle gang. Draaiboeken staan in de steigers en de kaartverkoop gaat hard.

Op dit moment zijn er nog maar 25 van de 330 kaarten beschikbaar!