Ondernemer van het jaar

mede mogelijk gemaakt door:

Marktplaats CO2

Het besef dat met duurzaamheid geld te verdienen is groeit meer en meer. Op woensdagavond 30 Oktober organiseerde Stichting Oirschot Verbindt een Marktplaats Duurzaam Ondernemen. Aanbieders van duurzame producten en diensten uit de regio prezen hun waar aan in de centrale hal van de Rabobank. Zo waren er stands ingericht op gebied van elektrische voertuigen, warmtepompen, zonnepanelen en LED-verlichting. Voor ondernemers geldt, vooral in deze tijd, dat investeringen binnen zo kort mogelijke tijd worden terugverdient. Met nieuwe technologieën komt dat steeds meer binnen bereik.

De marktplaats was onderdeel van de CO2 prijsvraag. Nadat geïnteresseerde ondernemers hun CO2-footprint in kaart hadden gebracht kon men zich middels deze marktplaats oriënteren welke duurzame producten voor een zo groot mogelijke reductie in footprint zorgen. Die ondernemer met de grootste CO2 footprint reductie komt in aanmerking voor de geldprijs van €3000.

Voor meer achtergrondinformatie en onder welke voorwaarden nog kan worden deelgenomen kunt u contact opnemen met Erik van den Oord via co2prijsvraag@oirschotverbindt.nl