Ondernemer van het jaar

mede mogelijk gemaakt door:

Vormgevers van de feestavond (1) : Studio Schoot

Studio Schoot al 33 jaar Creatieve Ruimtelijke Communicatie.

Geschiedenis

Hans van de Schoot startte in 1980 als creatief ondernemer. Hij werkte daarvoor een aantal jaren in de Randstad bij grootwinkelbedrijven. Het ondernemerschap lonkte en hij wilde doen wat zijn hart hem ingaf: “Met veel plezier en bezieling aan de slag om ondernemers succesvol te helpen bij het communiceren van hun collectie en merkidentiteit”.     Door zijn conceptuele aanpak en onconventionele ideeën groeide zijn eenmanszaak uit tot het bedrijf van vandaag. Een creatieve full service studio voor het visualiseren en realiseren van de identiteit van merken en bedrijven.

Missie

Sinds 2009 is DutchDeco een uitstekende uitbreiding van de disciplines van Studio Schoot met hoogwaardige grafische maatwerkoplossingen. Daarmee geven beide bedrijven een waardevolle bijdrage aan het uitbeelden van de identiteit van bedrijven zowel in de zakelijke markt als in de non profit markt. De sfeer en de kernwaarden die een organisatie wil uitstralen ervaar je al bij de pui en bij binnenkomst van een pand. 

Werkwijze

Om de identiteit juist te vertalen begint  Studio Schoot veelal met het goed boven tafel halen van de  kernwaarden zodat de vertaling naar beeld en kleur precies datgene uitstraalt wat je  uit wilt stralen. Dit wordt vervolgens uitgewerkt in een plan. Na een intensieve bespreking tussen Studio Schoot en de klant wordt het plan uitgewerkt. Alle beeld toepassingen worden in de studio creatief vormgegeven en daarna in eigen huis geprint. Een ploeg monteurs zorgt voor professionele realisatie van het plan op locatie.

Belofte

Kleine of grote projecten, in alle gevallen zorgt Studio Schoot voor een verbetering van de creatieve ruimtelijke communicatie.

Informatie :

www.studioschoot.nl ; www.dutchdeco.nl

T:0499-551444

E: ingrid@studioschoot.nl

Facebook: facebook/studioschoot.nl