Ondernemer van het jaar

mede mogelijk gemaakt door:

Vormgevers van de feestavond (2) : van Mil & van Mil

Van Mil & van Mil :  Vanzelfsprekend… laten wij uw merk spreken

U hebt maar één kans voor een eerste indruk. En dan is het belangrijk om meteen goed voor de dag te komen en uw bedrijf professioneel te presenteren. Van Mil & Van Mil verstaat deze kunst als geen ander. Als allround specialist op het gebied van binnen- en buitenreclame realiseren wij al uw reclamevraagstukken. Van display tot complete show. En van bewegwijzering tot promotietrailer.

Van Mil & Van Mil is al ruim 45 jaar gespecialiseerd in het adviseren, produceren en monteren van binnen- en buitensigning. Kortom: uw totale huisstijlimplementatie. Uw innovatieve ideeën en concepten worden vakkundig vertaald naar technisch uitvoerbare opdrachten. Uiteraard passend binnen uw budget en geschikt voor de toepassing die u voor ogen hebt. Daarnaast treft u in Van Mil & Van Mil een professionele gesprekspartner, die vakmanschap en kwaliteit als vanzelfsprekend beschouwt.

Van Mil & Van Mil is van alle markten thuis. Met passie voor het vak en ruime ervaring in binnen- en buitenreclame, vertalen we uw idee of concept graag in een concreet product. Dat doen we in een vijftal disciplines: formulestyling, belettering, fullcolour-printing, stands & events en specials.

Wij zijn dan ook trots op onze klanten, die al jaren naar volle tevredenheid met ons samenwerken:  Rabobank, Omroep Brabant, Convoi, Bosch Rexroth Group, FleuraMetz, Dungelmann Schoenen, SNS Bank, De Meeuw Bouwsystemen, Heras, Kijkshop, Zara, Men at Work, Boots Apotheken, Van Mossel Groep, De Hypotheker, CZ Groep, BrainWash Kappers, Baderie, 2theloo en vele anderen….

Mogen wij ook uw merk laten spreken?