Ondernemer van het jaar

mede mogelijk gemaakt door:

Marktplaats evenement duurzame producten en diensten

Maatschappelijk ondernemen levert geld op. De kunst is om de kansen voor uw bedrijf te verzilveren. Nadat wij eerder dit jaar een inspirerende bijeenkomst hebben georganiseerd, organiseren wij nu een marktplaats waarbij tastbare duurzame producten te zien zijn en advies op duurzaam ondernemen kan worden ingewonnen. Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 30 oktober, vanaf 19.30 tot 21.30 uur in het kantoor van de Rabobank te Oirschot.

Wilt u een proefrit maken in een elektrische auto? Wilt u weten wat u kunt besparen met LED verlichting? En hoe het licht aanvoelt? Wat voor fiscale regelingen er voor u zijn voor de aanschaf van zonnepanelen? Maar ook voor LED verlichting of een elektrische fiets? Wilt u weten hoe u energie kunt besparen met folie op glas of met een energiedak? Kom dan naar deze marktplaats. Diverse Oirschotse ondernemers van duurzame producten en diensten hebben hiervoor hun medewerking toegezegd.

Tijdens de bijeenkomst kunt u ook informatie inwinnen over de CO2prijsvraag 2013 waarmee u € 3.000 kunt winnen. De prijs wordt wederom door de Stichting Oirschot Verbindt samen met Rabobank Het Groene Woud Zuid en de gemeente Oirschot georganiseerd.

Onze gastheer is Eerke Hoven, directeur bedrijven, van Rabobank Het Groene Woud Zuid.

Datum en tijd: woensdag 30 oktober 2013 van 19.30 uur tot 21.30 uur

Locatie: Rabobank Het Groene Woud Zuid, Sint Jorisstraat 55 Oirschot

In verband met een gastvrije ontvangst, stellen wij het op prijs als u zich voor deze avond aanmeldt via e-mail : co2prijsvraag@oirschotverbindt.nl Voor deze avond zijn alle geïnteresseerde mensen van harte welkom. Ook als u geen ondernemer bent. 

We ontmoeten u graag op de 30e

Met vriendelijke groet,

Namens Stichting Oirschot Verbindt

Erik van den Oord & Frans Verouden