Ondernemer van het jaar

mede mogelijk gemaakt door:

Kaartverkoop verkiezingsavond gaat van start

De feestavond waarop bekend wordt wie zich Ondernemer van het Jaar 2013 mogen noemen, is op donderdagavond 21 november in de Enck te Oirschot vanaf 19.30 uur. Deze supergezellige en verrassende avond mag u beslist niet missen. De kaartverkoop is zojuist begonnen!

De voorbereidingen voor deze avond zijn al in volle gang. Het geoliede team van afgelopen edities, met onder andere TurnKey Business Events, Arno Smits Party Catering, De Enck onder de bezielende leiding van Femke van Spijk (ProSelect), heeft de eerste versie van het draaiboek al in de steigers staan. Het belooft wederom een verrassende avond te worden met een lekker hapje en een drankje, veel vermaak, mogelijkheden tot netwerken, uiteraard de ontknoping van de verkiezingstrijd en een feestelijke afsluiting met de meest interactieve coverband van dit moment The Originals. Daarnaast weer talent van eigen bodem zoals Jeroen’s Clan en het duo Kim Sandee / Stef Mourits.

Wilt u kaarten voor deze spannende feestavond? U kunt ze vanaf nu bestellen via de website http://www.oirschotverbindt.nl/feestavond