Ondernemer van het jaar

mede mogelijk gemaakt door:

Win geld met energiebesparing

Als Oirschotse ondernemer kun je geld verdienen met energiebesparing. Niet alleen door te besparen op je energiekosten, maar ook door het winnen van een prijsvraag van de stichting Oirschot Verbindt. Op 20 augustus houden we hierover een informatiebijeenkomst.

Gratis CO2-footprint en tips

Weet jij hoeveel energie je verbruikt? Wat een kilowatt stroom kost? Wat de terugverdientijd is van zonnepanelen of LED-lampen? Helaas maak je met het antwoord op deze vragen geen kans om de prijsvraag te winnen. Maar weet je het antwoord? Kent je jouw energiekosten?

Geen nood. De stichting Oirschot Verbindt gaat je helpen om uw energiekosten op een eenvoudige manier in beeld te krijgen. Als je meedoet aan de prijsvraag, stelt de stichting gratis een CO2-footprint voor je op. De footprint is niet alleen een business driver, maar ook een indicator voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

En daar blijft het niet bij. De stichting verbindt je ook met andere Oirschotse ondernemers die energiebesparende producten kunnen leveren. Ook kan in beeld worden gebracht welke fiscale regelingen voor jou van toepassing zijn en hoe snel je de investering kunt terugverdienen.

Mooi geldbedrag

Als je daadwerkelijk gaat investeren in energiebesparende maatregelen, dan kun je een geldprijs winnen van de stichting Oirschot Verbindt: € 2500 beschikbaar gesteld door Rabobank Het Groene Woud Zuid en € 500 door gemeente Oirschot. De prijswinnaar wordt tegelijkertijd bekend gemaakt met de winnaar van de Ondernemer van het Jaar 2013. 

Bijeenkomst en aanmelding

Doe mee en win geld met energiebesparing.

Meld je aan voor de informatiebijeenkomst op:

Dinsdag 20 augustus,
Van 19.30 – 22.00  uur,
Bij van Mil & van Mil, Den Uitvanck 15a/b te Oirschot 

Agenda

19.30-20.00   Aankomst en welkom
20.00-20.20   Groen denken is winstgevend (verduurzamen van de keten)
20.20-20.50   Financiële en fiscale voordelen van duurzaam investeren
20.50-21.00   CO2 prijsvraag Stichting Oirschot Verbindt
21.00-21.30   Rondleiding van Mil & van Mil
21.30-22.00   Naborrel

Informatie en aanmelden:

Erik van den Oord

T: 06 145 70370
E: erik@ivanhoe.nu

In tegenstelling tot de informatie in advertenties en posters, kun je je aanmelden voor de CO2-prijsvraag tot en met oktober.