Ondernemer van het jaar

mede mogelijk gemaakt door:

Win geld met energiebesparing

Oirschotse ondernemers kunnen in 2013 wederom deelnemen aan de innovatieprijsvraag ‘Win geld met energiebesparing’ van Oirschot Verbindt. Geld verdienen met energiebesparing kan door te besparen op energiekosten én door het winnen van de prijsvraag. Martijn Pijnenburg lukte het in 2012.

Energiekosten in beeld brengen
Weet u hoeveel energie u verbruikt? Wat een kilowatt stroom kost? Wat de terugverdientijd is van zonnepanelen of LED-lampen? Helaas maakt u met het antwoord op deze vragen geen kans om de prijsvraag te winnen. Maar weet u het antwoord? Kent u uw energiekosten? Nee? Geen nood! Oirschot Verbindt gaat u helpen om uw energiekosten op een eenvoudige manier in beeld te krijgen. Als u deelneemt aan de prijsvraag stelt Oirschot Verbindt gratis een CO2-footprint voor u op. De footprint is niet alleen een business driver, maar ook een indicator voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Energiebesparing
En daar blijft het niet bij. De stichting verbindt u ook met andere Oirschotse ondernemers die u – tegen een gereduceerd tarief – energiebesparende producten kunnen leveren. Ook kan voor u in beeld worden gebracht welke fiscale regelingen van toepassing zijn en hoe snel u uw investering heeft terugverdiend.

CO2-prijs

Als u daadwerkelijk gaat investeren in energiebesparende maatregelen, dan kunt u een prijs winnen van de stichting Oirschot Verbindt. De prijswinnaar wordt tegelijkertijd bekendgemaakt met de winnaars van de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2013.

Doe dus mee en win geld met energiebesparing. Meld u aan via co2prijsvraag@oirschotverbindt.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erik van den Oord, telefoon 06-145 703 70.