Ondernemer van het jaar

mede mogelijk gemaakt door:

CO2 prijsvraag

De Stichting Oirschot Verbindt streeft ernaar om de kernwaarden ‘groen’ en ‘ondernemend’ bij elkaar te brengen door het verbinden van ondernemers uit alle geledingen. Daarvoor heeft de stichting ondermeer een innovatieve prijsvraag in het leven geroepen: “Win geld met energiebesparing”. Een prijsvraag gericht op energiebesparing om het groene karakter van Oirschot te benadrukken. Oirschotse ondernemers kunnen geld verdienen met energiebesparing: enerzijds door te besparen op hun energiekosten, anderzijds door het winnen van een prijsvraag van de Stichting Oirschot Verbindt. Met het verbindende karakter van de Stichting worden Oirschotse ondernemers die energie willen besparen en ondernemers die energiebesparende producten en diensten leveren aan elkaar gekoppeld. Lees meer »

Uitslag CO2 prijsvraag

Uitslag CO2 prijsvraag

Op donderdag 21 november is tijdens de ondernemersavond in de Enck in Oirschot door Lilian Damen (directievoorzitter Rabobank Het Groene Woud Zuid) en Jan Verhoeven (wethouder milieu gemeente Oirschot... Lees meer »

CO2-weetjes : Hoe (fiscaal) zuinig is uw auto

CO2-weetjes : Hoe (fiscaal) zuinig is uw auto

De overheid wil zeer zuinige personenauto’s stimuleren. Hiervoor zijn de afgelopen jaren een aantal maatregelen doorgevoerd. Middels dit artikel willen we duidelijkheid verschaffen over de versc... Lees meer »

Uitslag CO2 prijsvraag

Marktplaats CO2

Het besef dat met duurzaamheid geld te verdienen is groeit meer en meer. Op woensdagavond 30 Oktober organiseerde Stichting Oirschot Verbindt een Marktplaats Duurzaam Ondernemen. Aanbieders van duurzame pr... Lees meer »

CO2-weetjes : Hoe (fiscaal) zuinig is uw auto

Marktplaats evenement duurzaamheid

Maatschappelijk ondernemen levert geld op. De kunst is om de kansen voor uw bedrijf te verzilveren. Nadat wij eerder dit jaar een inspirerende bijeenkomst hebben georganiseerd, organiseren wij nu een markt... Lees meer »

Volle bak infoavond duurzaam ondernemen

Op dinsdag 20 augustus organiseerde de stichting Oirschot Verbindt een informatiebijeenkomst over Duurzaam Ondernemen. Een thema wat tot de verbeelding spreekt, gezien de opkomst. Vorig jaar kwamen zo&rsqu... Lees meer »

Informatieavond duurzaam ondernemen

Maatschappelijk ondernemen levert geld op. Maar hoe pakt u uw kans dan? Het energieakkoord van de SER, kabinet, werkgevers, vakbonden en milieuorganisaties is op hoofdlijnen rond. Het bevat afspraken over ... Lees meer »

Win geld met energiebesparing

Als Oirschotse ondernemer kun je geld verdienen met energiebesparing. Niet alleen door te besparen op je energiekosten, maar ook door het winnen van een prijsvraag van de stichting Oirschot Verbindt. Op 20... Lees meer »

Win geld met energiebesparing

Oirschotse ondernemers kunnen in 2013 wederom deelnemen aan de innovatieprijsvraag ‘Win geld met energiebesparing’ van Oirschot Verbindt. Geld verdienen met energiebesparing kan door te bespare... Lees meer »

"Komende tien jaar geen stroomrekening"

Martijn Pijnenburg uit Spoordonk verlaagde vorig jaar de CO2-voetafdruk van zijn pelsdierenfarm met 37% door 236 zonnepanelen op het dak te leggen. Hij werd daarmee de allereerste winnaar van de CO2-prijs ... Lees meer »

Winnaar CO2 prijsvraag

Dit jaar introduceerde Stichting Oirschot Verbindt voor het eerst de CO2 prijsvraag om meer bewustzijn te creëren bij ondernemers om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. In deze editie hebben 1... Lees meer »

Pagina 1 van 2